Onze Diensten

Cloud development

Door middel van Cloud development worden uw bestellingen en andere gegevens opgeslagen in de Cloud. Het grote voordeel hiervan is dat ieder apparaat die verbinding heeft met internet deze gegevens aan kan. Uiteraard zijn deze gegevens goed beveiligd en kom je er niet zomaar bij.
Ander groot voordeel is dat je in de Cloud ook applicaties kunt laten draaien. Hierdoor hoef je zelf geen servers ter beschikking te hebben en dit bespaart kosten.

Web Development

In samenspraak met de klant ontwikkelen wij een website die voldoet aan de wensen.
Dit resultaat is effectief, doeltreffend en brengt het karakter van het bedrijf goed in beeld. Inmiddels is een website niet meer weg te denken voor bedrijven.

Webdesign

Samen met onze klanten bepalen we het ontwerp van de website. En we maken samen de richtlijnen voor een gebruiks- en klantvriendelijke website.

Een goed ogende website levert nu eenmaal meer respons op. En niet te vergeten, de bezoeker komt nog eens terug. De kunst van ons vak webdesign is om een website goed aan te laten sluiten bij de stijl van uw bedrijf.

CMS(CONTENT MANAGEMENT SYSTEEM)

Met dit Systeem is het voor u makkelijker om uw website te onderhouden.
U kunt zelf uw pagina’s aanpassen, nieuwe pagina’s maken en zelfs pagina’s verwijderen. Er is verder niet veel technische kennis voor nodig om met dit systeem te werken.

Mobiele applicaties

Mobiele applicaties worden in samenspraak met u op maat gemaakt voor de platformen Android en/of iOS.
Het is mogelijk om mobiele applicaties te ontwikkelen die gebruik maken van een database. Hiervoor zal een tussenliggende service genaamd API voor ontwikkelt worden.

Desktop applicaties

Heeft u liever een deskptop applicatie in plaats van een website, dan bent u bij REMVOO aan het juiste adres.
Net als websites en mobiele applicaties worden desktop applicaties in samenspraak met u op maat gemaakt.

Web Onderhoud

Bij deze dienst moet u denken aan het onderhouden en bijhouden van uw website, zoals Plaatsen van nieuwe foto’s, Plaatsen van nieuwe formulieren, zoals contactformulieren,
aanpassingen in functionaliteit, verwijderen van zogenoemde dode links.

Als u uw website een restyle wilt geven kunt u ook bij ons terecht. Maar ook als u uw website bij ons heeft laten maken. Want wij kunnen voor u de website beheren en doen alleen wijzigen wanneer u dat wilt.